HomeHet ontstaanHet doelWie zijn wij?Noah4All dagenKom in actie!Onze brochure

Een verwen dag voor het hele gezin, waarvan één of meerdere gezinsleden te kampen heeft met een degeneratieve en/of terminale ziekte. De dag zal over het algemeen een transport gerelateerd karakter hebben, maar kan ook gecombineerd worden met meerdere invullingen. Deze Noah4All dag wordt gehouden op diverse (bijzondere) locaties in Nederland en is niet aan leeftijd gebonden en kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een helikoptervlucht.

Agenda

Een overzicht van evenementen waar wij aanwezig zullen zijn. Kom gerust langs en maak kennis met ons.

27

Truckstar Festival

Van 27-07-2019 tot 28-07-2019

Noah Evenementen Team

Even alles vergeten, de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe. Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks. Want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival!

Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtige showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

Meer weten?

Teamleden

  • 17

Online donaties

  • 8