info@noah4all +31 611 204 851

Over ons

Welkom bij Stichting Noah4All.

Noah4All laat een glimlach weer terug komen op het gezicht, even de pijn en het verdriet vergeten en gewoon genieten. Dat hopen wij te bereiken bij de mensen die lijden aan een ongeneselijke ziekte. De doelgroep die wij willen bereiken zijn sterk betrokken bij het transport.

Een ongeneselijke ziekte betekent ook een isolement, weggetrokken uit de maatschappij waar je werkzaam in bent. Het missen van je werk en je collega’s die je weinig of niet meer ziet maakt het proces van ziek zijn nog erger. Wij proberen dat isolement te doorbreken en zo je weer terug te brengen naar het moment van actieve dienst samen met je collega’s, familie en vrienden, al is het maar voor één dag.

Wat is het mooier om weer terug te gaan naar die momenten die je samen hebt beleeft, genieten bijvoorbeeld van een rit in de truck en nog even samen zijn onder het genot van een kop koffie en een broodje. Dat kan in de bedrijfskantine of in een wegrestaurant zijn waar je warme herinneringen aan hebt en praten over de goede oude tijd die er voor zorgt dat jij je ziekte even vergeet. Dit geeft ook je familie even adem en laat hun ook op deze manier even stralen en vooral genieten. Energie opdoen voor de toekomst en laat dit misschien voor vele een manier zijn van extra brandstofvoorziening die hun meer kilometers zouden kunnen opleveren.

Onze verhalen

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu
meedoen is mogelijk

Meld je aan als chauffeur / sponsor

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

55

Teamleden

24

Het Doel

Sommige (oud) chauffeurs met een degeneratieve en/of terminale ziekte hebben vaak in het laatste stadium van hun leven nog specifieke chauffeurs wensen zoals bijvoorbeeld:

  • Een laatste rit met meerdere oud-collega’s of een bezoek aan je favoriete chauffeurscafé waar je nog even herinneringen kan ophalen
  • Een last run met showtrucks vanuit het hospice
  • Het Truckstarfestival nog eens beleven en als het kan vanuit de lucht zien met een helikopter
  • Het chauffeurs gevoel nog een keer beleven naast een chauffeur alsof jezelf rijdt in een dikke V8 met neus


Taggo bestellen

...

Taggo

Taggo een van de heerlijkste knuffels!

15.00

exclusief €7,50 verzendkosten per bestelling.

  • Aantal

Overzicht bestelling

Product Prijs Aantal Totaal Actie

Uw gegevens

Bestelling plaatsen

Bedankt! Je bestelling wordt hierna opgeslagen onder ordernummer . Zodra je bestelling verzonden is, krijg je een verzendbevestiging met daarin ook gelijk je factuur. Wil je jouw adres of bestelling wijzigen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bel naar +31 6 11 204 851 om een wijziging door te geven.

Onze Partners en Sponsoren