info@noah4all +31 611 204 851

Een dag met een glimlach van oor tot oor

Wij hebben met onze kleine Noah, die straalt als een heldere ster💫💫💫 aan de hemel, iets afgesproken. Die afspraak is, dat wij als stichting Noah4All één keer per jaar een dag organiseren speciaal voor kinderen die dezelfde strijd voeren als dat Noah heeft gedaan. 30 Augustus was de datum waarop wij met 15 kinderen iets speciaals gingen doen, het was een dag met een glimlach van oor tot oor, even niet aan die ziekte denken maar volgas naar Zandvoort, en hoe!

Het verzamelen deden wij bij de Sneeuwvloot van Schiphol, een bijzondere verzamelplaats tijdens deze hoge temperaturen maar wel héél gastvrij. Onze gasten waren er al vroeg bij en kwamen uit alle hoeken van Nederland. Het mooie zuiden was goed vertegenwoordigd en ook daar hadden wij rekening mee gehouden, wij beschikten over een grote delegatie chauffeurs uit het zuiden dus dat zat wel snor. Tussen onze deelnemers zat ook een dappere dame en hoe bijzonder is het dan dat wij ook voor haar ook een prachtige chauffeuse hadden geregeld, de klik was er direct.

De trucks stelde zich voor de hangaar en iedereen vond het allemaal wel een beetje spannend, met de kennismaking kwamen ook de verhalen los, en die waren best wel aangrijpend. De lach kwam er toen wij gingen in stappen, geheel in de stijl van het racen werden de motoren gestart. Vier motorrijders van de Marechaussee en twee begeleidingsvoertuigen escorteerde het Noah4All konvooi. De rit ging super, maar het weer werd al slechter, de wind nam in kracht toe en de regen kwam met bakken uit de hemel.

Via het circuit reden wij naar onze plek en gelukkig stopte de regen, de lunch werd geserveerd en daarna vlogen onze deelnemers uit over het circuit en keken hun ogen uit van wat al American Sunday te bieden had. De run over het circuit van Zandvoort was gepland om 15.30 uur dus was iedereen op tijd terug en stelde wij ons tegen die tijd op bij “Baanpost 13”.

De baan werd vrijgegeven en wij mochten proeven van het nieuwe asfalt en de mooie “banking” van de Arie Luyendijkbocht. “Als je geen genoeg gas geeft val je zo om” was het deskundig advies wat van de bijrijdersstoel kwam, dus werd er een tandje bij gegeven. Luid toeterend langs de tribune waar de toeschouwers spontaan begonnen te applaudisseerden. Het petje van de bijrijder ging achterstevoren en de volgende versnelling kwam eraan. De ogen van moeders werden groter bij het naderen de “Tarzanbocht” en de kleine op schoot kreeg pretoogjes.

Het was tijd om de baan te verlaten, en de dag liet op zijn eind. De verhalen en de bedankjes waren ontelbaar, mooi en best wel emotioneel. Het zijn verhalen die je pakken, hoe er een strijd wordt geleverd met succes en soms zonder succes.

De ouders spreken met elkaar, maar ook de oudere kinderen zien elkaar weer terug na een lange tijd en praten even bij wat soms wat traantjes over hun gezicht laat dwarrelen.

Deze dag was in het huidige Coronatijdperk (met alle voorzorgsmaatregelen alom) een welkome afwisseling. De activiteiten staan bij vele organisaties op een laag pitje en elke vorm van afleiding van een heftige ziekte is volgens vele erg welkom en zo hebben wij geprobeerd om onze best te doen.

Wij danken VOKK, 402 Automotive en Dirk Jan Verhoef, Circuit Zandvoort, Van der Valk Versmarkt Voorschoten, Luchthaven Schiphol afdeling Sneeuwvloot, Gerard en zijn team van de Koninklijke Marechaussee Schiphol, Paul Gregoire van Mammoet Merchandise.

Een diepe buiging maken wij voor onze Noah4All vrijwilligers die keihard hebben gewerkt in de regen en in de stormachtige wind om deze Noah4All kids dag succesvol te laten verlopen en uiteraard iedereen die aan deze dag zijn bijdrage heeft geleverd, dank.❤️

Team Noah4All.

 

terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

55

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren