info@noah4all +31 611 204 851

Hej Aadje, dappere strijder…

Hej Aadje, hoe is het..schreeuwt één van onze teamleden naar Aadje in de Rotterdamse haven. Gaat goed Fredjuh en met een grote glimlach en een opstoken duim klimt Aadje weer in de cabine en rijdt weg naar zijn losadres, dat was 5 weken geleden.

Vandaag is het Aadje zijn dag, alleen Aadje kan zelf niet meer rijden, kanker heeft hem ingehaald op een snelweg waar je als chauffeur niet wilt rijden.

Hij ligt nu op een brancard van Stichting Ambulance Wens om bij leven afscheid te nemen van zijn dierbare collega’s.

Het is de woensdag voor de wens als er bij Noah4All de telefoon overgaat, dochterlief vraagt om directe actie omdat haar vader heel snel achteruit gaat, er wordt gepraat over dagen. Een blauwprint hoe wij in Corona tijd een wens kunnen oppakken ligt nog op tafel, net opgedroogd van de vorige keer en klaar voor hergebruik. Lijnen zijn uitgezet en er wordt direct gereageerd door zijn huidige werkgever die de vraag stelt of zij met alle auto’s mogen komen die het bedrijf heeft.

Dit signaal geeft direct aan hoe sociaal het bedrijf is, wij bij Noah4All temperen de aantal auto’s want ook bevriende collega’s van andere transportbedrijven willen graag meerijden.

Het aantal en de aanmeldingen zijn groot, helaas te groot dus moeten wij zoeken naar oplossingen die wij vinden en uitzetten.

Zaterdag is daar de dag en het verzamelen gebeurt bij het ADO stadion, een kop koffie is er helaas niet bij en al snel wordt het konvooi in gang gezet richting de A4. Noah4All heeft een prima team van begeleiders en die zetten vakkundig de wegen af samen met de hulp van toegeschoten politie en handhavers.

Wij rijden de A4 op en halverwege de rit staat de ambulance klaar op de parallelweg van de A4 die Aadje prima zicht geeft op het bijzondere konvooi.

Met veel lichtsignalen en geluidsovertredingen geven wij de groet af aan Aad en zijn familie. De Noah4All run is nog niet ten einde, het konvooi draait bij Leiden en zet weer koers richting Den Haag waar Aad vanuit zijn zetel een prima uitzicht heeft gekregen vanaf het viaduct. Twee breed komen zijn collega’s op hem af….onderdoor en doorbreken zo een gigantische geluidsbarrière die ver in het land te horen is.

Het moeilijkste moment breekt nu toch wel aan, het konvooi draait het terrein van ADO Den Haag op en geven Aad een groet die kippenvel geeft bij iedereen. Aad “zijn” auto, gereden door zijn werkgever, stopt voor Aad en alle emoties komen op dat moment los. Tranen zijn er volop, er zijn remmingen vanwege een virus maar vriendschap is zo sterk en laat zich niet temmen..ook niet in de laatste dagen van het leven van Aadje.

Wij nemen afscheid, langs de cabine…een hand…een vuist..een lach, heel veel tranen, veel herinneringen met Aadje maar ook onderling komen collega’s met herinneringen die terug gaan in de tijd toen Aadje nog een schoffie was.

 

Dag Aadje, dappere strijder, heel veel kracht toegewenst voor jou en je familie, wij hebben deze wens graag en met veel trots voor jou georganiseerd. ❤️

 

Dank aan iedereen die aan deze wens heeft meegewerkt.

Team Noah4All.

terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

56

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren