info@noah4all +31 611 204 851

Het transportwereldje van Aad

Dat ritje met die meloenen vergeet ik nooit meer, ik moest er een kilometer mee lopen, dat waren de woorden van Aad naar zijn collega toe op het parkeerterrein van zijn favoriete voetbalclub Feyenoord.

 

Wij nemen jullie mee in het transportwereldje van Aad, een goedlachse chauffeur die werkt bij Getron uit Spijkernisse, een deugniet, ‘n Rotterdamse schoffie, een harde werker maar ook een levensgenieter en zeker iemand die niet het kaas van zijn brood laat eten, grote bek en een klein hartje en dat past precies goed bij zijn woonplaats.

Hij is ook een gezinsman pur sang, dat zagen wij als Team Noah4All bij zijn wens van 9 mei.

 

Het is een zonnige dag als twee trucks voor zijn deur staan, een wens ingestuurd door zijn zwager en met behulp van Stichting Ambulance Wens uitgevoerd in stijl. De reis gaat naar Spijkernisse naar zijn werkgever Getron waar hij als chauffeur heeft gewerkt, kort voor zijn ziekte. Het ontvangst is hartverwarmend en erg emotioneel, de zon schijnt maar de grond is vochtig van verdriet, “wij willen je niet kwijt” galmt er over het terrein en wij doen als Noah4All team een stapje achteruit om dat moment even tussen de collega’s te laten gaan zoals het is.

 

De afscheidsroute wordt ingezet, de beste verkeersbegeleiders begeleiden ons tijdens deze rit, teamleden Cock en Wim maken de weg vrij maar helaas de Spijkernisse brug gooit er even een welbekende pauze erin en dat moet ook zo zijn, alles in de welbekende stijl.

 

De eerste afscheid groet is in de Albrandswaard waar Aad voor de deur van Stichting Ambulance Wens de geluidsovertreding met tranen in ontvangst neemt. Het konvooi wacht daarna even verderop in de straat om de ambulance even de tijd te geven om voor “zijn truck,” plaatst te nemen. Zijn truck wordt gereden door zijn werkgever en diens vrouw, dat zegt iets over het sociale karakter van het bedrijf.

 

Daarna is het over de A15 om koers te zetten naar zijn cluppie, hij weet van niets en het emotionele raakt hem keihard en dat maakt hem zijn lichaam uitgeput. Wij gaan een versnelling opschakelen en via de Olympiaweg geven wij Aad zijn tweede afscheid groet. Aad “staat” boven op het viaduct en onderdoor rijden “zijn “ trucks door, luid toeterend door die hem en zijn familie kippenvel geven.

Voor de deuren van Feyenoord parkeren wij onze trucks waarna de ambulance de ring in rijdt en zo wordt Aad met zijn familie nogmaals onthaalt met een oorverdovende luchthoorn concert.

 

Het afscheid langs de trucks pakt je, verhalen van toen vliegen om je oren, gevoed door een blikje bier aangereikt door een collega die als laatste troost dient voor het komend afscheid.

De collega’s vertrekken luid toeterend van het parkeerterrein van Feyenoord en laten Aad met zijn familie achter met de gedachte dat de wens over is, maar de wegen van Noah4All gaan toch nog iets verder.

 

Al een lange tijd is de Kuip op slot, maar speciaal voor Aad gaat de poort voor één keer open en mag hij nog afscheid nemen van zijn dierbare club. Een afscheidsgeschenk wordt gegeven in de vorm van een Feyenoord shirt geschonken door zijn club en dat shirt zal hij altijd blijven koesteren.

 

Iedereen die aan deze wens heeft meegewerkt, dank hiervoor.

Team Noah4All.

terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

56

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren