info@noah4all +31 611 204 851

Een knuffel op afstand voor Robert

17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde galmt er door de speakers als wij onderweg zijn naar Waddinxveen voor een Noah4All wens. Maar wat doe je met 17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde als die binnen moeten blijven vanwege de Corona crisis? Nou vraag dat maar aan Robert, een hardwerkende loodsmedewerker uit Alphen aan de Rijn die op handen wordt gedragen door zijn chauffeurs.
Alleen is Robert ziek, zo ziek dat er geen genezing meer mogelijk is en dat doet pijn, bij thuiskomst gaat de deur op slot en de gordijnen gaan dicht..en dan zijn daar de waterlanders. Dat (emotionele) isolement is zo zwaar dat is niet te bevatten, en vanwege de Corona crisis (waarbij je niemand op bezoek mag hebben) wordt zijn wereldje zo klein dat het zijn gezondheidssituatie per dag verslechterd, maar hoe verbreek je dat isolement.
De gordijnen moeten weer open en het slot moet eraf, en dat gebeurde ook met de Noah4All wens van Robert op verzoek van zijn collega’s.
Stichting Ambulance Wens hielp ons met deze wens en bracht Robert op de plek waar zijn collega’s een bijzonder groet wilde brengen, namelijk op een viaduct boven de N11. De stoet vrachtwagens was indrukwekkend maar wel snel voorbij, Robert dacht dat dat het was maar de reis ging verder naar Den Haag (Stadion van ADO Den Haag) waar een prachtige erehaag van bekende
trucks Robert het verdiende respect brachten en zo afscheid konden nemen van een collega met een groot hart.
Robert, wij hopen met z’n allen dat je nog lang onder ons blijft en het viaduct boven de N11 is vanaf vandaag “ons” viaduct als wij daar onder langs rijden en zo zullen wij altijd aan jou denken, nu en later.
Iedereen die aan deze wens heeft meegewerkt, dank jullie wel. Jullie hebben een onmisbare herinnering gegeven aan Robert, zijn familie, vrienden en collega’s.
#eenknuffelopafstand
Hart van Nederland heeft ook een prachtig artikel gepubliceerd.
Lees meer:

Team Noah4All.

terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

56

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren