info@noah4all +31 611 204 851

Een mooie dag voor Colin

Zoals eerder bericht heeft Noah4All Colin verrast met een unieke truck rit vanuit het Prinses Maxima Ziekenhuis voor kinderoncologie in Utrecht naar zijn woonplaats in Nibbixwoud.
Zijn strijd tegen kanker heeft hem lichamelijk verzwakt maar zijn strijdlust is er niet minder om geworden. Strijdlust moeten wij altijd koesteren, hoe erg het gevecht ook is geef nooit op en dat deed Colin ook niet. Hij heeft heel veel steun gehad van heel veel chauffeurs, een bericht om Colin een hart onder de riem te steken op sociale media ging viraal en er werden berichten geplaatst vergezeld van mooi truck foto’s. Hij vond weer kracht om te herstellen en reageerde op de berichten ruim 1200, de rook kwam van zijn vingers af, nogmaals dank hiervoor.

Colin heeft een voorliefde voor trucks en zou graag zo snel mogelijk zijn rijbewijs willen halen en omdat te stimuleren gingen wij Colin samen met heel veel collega’s van Noah4All verrassen.
Rond de klok van 11 uur reden er 8 trucks het pittoreske dorp Nibbixwoud in en het hoekhuis van de familie schudde op zijn grondveste. Een goedlachse Colin liep naar buiten en genoot, voorop reed er een dikke Scania, gevolgd door meer dikke auto’s.
Een glimlach te zien op en gezicht van Colin laat ons allen ook genieten, snel instappen en zijn vrienden reden ook mee in de stoet. Vader, moeders en zus schoten ook snel de auto in en er werd koers gezet naar Simon Loos in Wognum.

Bekend terrein voor Colin want hij is fan van Martijn Kuipers, de bekende vlogger en chauffeur bij Simon Loos. Toen er werd gevraagd bij wie hij liefste in de cabine zou zitten was een blik al genoeg. De andere trucks werden gevuld met vrienden en familie en de route liep door het mooie West Friesland, verraste blikken onderweg en een heel mooi konvooi sierde het landschap. Er werd een tussenstop gemaakt bij de familie Besseling in Hem, een lunch om even weer op kracht te komen en Colin te laten genieten van al dat moois. Colin werd verrast met mooie cadeaus en een interview met Iris van RTV NH liet zien dat hij klaar is voor de toekomst en dat zonder kanker.

Snel weer terug in de cabine van Martijn en de rit ging verder in de richting van Wognum, op het terrein mochten sommige “chauffeurs” laten zien dat zij klaar zijn voor het beroep.
Het was een fantastische Noah4All dag die niet had kunnen slagen zonder de hulp van van onze Noah4All chauffeurs, Simon Loos en de familie Besseling in Hem.

Iedereen die heeft meegewerkt aan deze Noah4All dag voor Colin en zijn familie bedankt, zij zullen er vaak aan terug denken en hier zeker kracht uit putten mochten ze dat in de toekomst nog nodig hebben.

Ken je iemand in je omgeving die in onze doelgroep valt en die dit ook nodig heeft om een strijd te overwinnen of om nogmaals het gevoel te laten beleven hoe het was, bel dan ? 06-11204851 of mail ? naar info@noah4all.nl en laat je informeren wat de mogelijkheden zijn.

Team Noah4All.

 

terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

56

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren