info@noah4all +31 611 204 851

On the road…met Colin

Als je 17 jaar bent, moet je dan zorgen maken over later, nee toch of toch wel? Zullen wij even teruggaan naar onze jeugd toen wij 17 waren? Waar dachten wij toen aan…denk aan alles wat onze ouders verboden hadden en de zaken die ons niet boeiden daar maakte wij ons toen helemaal niet druk om.

Maar het kan ook anders, stel je wordt ziek, erg ziek en die ziekte steelt een groot gedeelte van jou jeugd, wat is dan jou grootse zorg..word ik wel beter en haal ik de 18 wel, dat overkwam Colin.
Die zorgen heeft Colin wel, maar stapsgewijs heeft hij ervoor gezorgd dat hij zijn leven bepaald en niet zijn ziekte. Hij heeft van ver moeten komen en hij heeft een strijd geleverd waar je alleen maar respect voor kan en moet hebben.

De moeilijke tijd de de bijpassende strijd die Colin in het PMC heeft moeten ondergaan heeft ook een keerpunt gekend, hij moest en zal zijn ziekte overwinnen maar hoe?
Gordijnen dicht en heel veel pijn waren opdat moment zijn metgezellen, maar gelukkig met behulp van fantastische mensen in het PMC en zijn familie is hij uit dat diepe dal geklommen
Ook een steun in de rug waren de vele truck-foto’s die Colin heeft mogen ontvangen via een posting op Facebook, juist dat heeft hem gesterkt in het proces van beter worden en een voorspoedig ontslag uit het PMC.

Zo’n held moet je in stijl ophalen, en zo deden wij dat ook bij Noah4All. Dit filmpje geeft een korte impressie van de Dag van Colin.
Later zullen wij Colin de dag geven die wij als Noah4All hem toegezegd hebben.

De laatste woorden zijn voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie, het personeel wat daar werkt zijn onze helden en doen bijzonder en heftig werk. De kinderen die daar liggen zijn een overtreffende trap hiervan en dragen het predicaat superhelden.

Heb je ook een wens die wij kunnen vervullen, kijk op onze website www.noah4all.nl of mail naar info@noah4all.nl
Team Noah4All

terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

56

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren