info@noah4all +31 611 204 851

Rit door Zeeland als cadeau

17 Jaar, net uit gepuberd en klaar voor het echte werk, je wilt chauffeur worden en begint als bijrijder bij een meubel transportbedrijf. Je geniet ervan en je hebt er erg veel zin maar plots slaat het noodlot toe, je krijgt een zwaar ongeval waarbij er een ernstige beschadiging van de hersenen wordt vastgesteld wat de rest van je leven gaat bepalen. Vanaf dat moment is jouw vervoersmiddel geen mooie truck maar een elektrische rolstoel waar je het de rest van je leven mee moet doen. Vanwege jouw letsel kan je niet thuis blijven en moet je naar een verpleeghuis en dan is jou leven net pas begonnen, welkom in de wereld van Erik.

In het verpleeghuis werken er fantastische verzorgers, waaronder Wendy en zij leert jou kennen en weet wat jou wens is, nog een keer een rit in een vrachtwagen maken maar door de complexe situatie is dat zo maar niet even geregeld. Zij komt in contact met Noah4All die deze wens maar al te graag vervuld en zo stonden op zaterdag 8 februari een mooie stoet vrachtwagen in Zierikzee bij het verzorgingshuis voor de deur. Een speciale rolstoeltruck was erbij aanwezig om de wens van Erik en Wendy ten uitvoer te brengen.

De glimlach die op het gezicht van Erik zat op het moment dat de deuren van het verpleeghuis open gingen verdwenen de gehele dag niet meer, “dat dit mogelijk is, ben er gewoon stil van ik heb er gewoon geen woorden voor” stamelde Erik. Dat was voor ons het teken om van start te gaan, en zo reden wij over het mooie Zeeuwse eiland richting Neeltje Jans waar wij een mooie foto shoot deden. De storm die de volgende dag over het land zou gaan trekken was er al in een kleine aantal Beaufort meetbaar, het was bepaald geen hoedjes weer. Maar snel op de foto en zo weer de truck in.

De rit ontroerde Erik en het konvooi bleef goed bij elkaar, automobilisten hadden snel door dat dit om een speciaal iets zou gaan en gaven ons de ruimte. Bij het naderen van de Zeelandbrug kwamen er nog meer kriebels in de buik van Erik, “zo mooi dit en dat ik dit nog mag meemaken in een vrachtwagen is niet te bevatten”, waren de woorden van Erik.

Net na de brug stopten wij bij Wendy’s De Zeelandbrug voor een lunch en een interview met de Zeeuwse krant er was behoorlijk veel belangstelling voor de bijzondere Noah4All rit van Erik. Na dit alles ging de rit weer huiswaarts waar Erik iedereen hartelijk bedankte voor een van zijn mooiste dagen van zijn leven, dit gaf hem weer energie voor de toekomst.

Noah4All bedankt iedereen die aan deze wens heeft meegewerkt, het was voor ons ook bijzonder om dit te mogen organiseren.

Heb je ook een wens die wij kunnen vervullen stuur deze in via info@noah4all.nl of kijk anders op onze website www.noah4all.nl

Team Noah4All

Vragen
Voor vragen kunt u een bericht sturen aan info@noah4all.nl of bel ons via ons algemene nummer: +31611204851

Nieuwsbericht: Extra verslag

PZC Artikel

Omroep Zeeland

terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

56

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren