info@noah4all +31 611 204 851

Theo de trotse chauffeur

Theo is een chauffeur in hart en nieren ook al is hij 87 jaar oud blijft hij een trotse chauffeur. Maar chauffeuren doet Theo niet meer, zijn cabine is nu een woning in een verzorgingshuis geworden waar hij met veel emoties nog vaak terug denkt aan die tijd van chauffeur zijn. De hedendaagse tijd maakt Theo niet zo goed meer mee maar de herkenning van toen is er nog wel zeker. Als de Truckstar wordt opengeslagen wijst hij met zijn vinger naar een vrachtwagen en kijkt dan weemoedig naar Anouschka, zij is de verzorgster van Theo en komt ook uit het logistieke wereldje.
De traan die er dan valt is er één van…”ik zou graag nog een keer willen meemaken hoe het op de vrachtwagen is”.
Anouschka schakelde Noah4All in om te vragen of deze wens in vervulling kon gaan en zo geschiedde. Het is zaterdagochtend vroeg toen al toeterend het Noah4All konvooi voor de deur van het verzorgingshuis kwam voorrijden. De familie van Theo was al ingelicht en zo kwam de wens van Theo uit, nog wat onwennig en met vragende ogen stapte hij in bij een doorgewinterde chauffeur die wel van een verhaaltje van toen en nu afweet. De familie leden van Theo stapte in de overige trucks en het rondje Moerdijk werd ingezet.
Als een echte chauffeur ernaast zitten en nog even stoppen bij een truckstop was ook stilletjes de wens van Theo, de grote wielen kwamen tot stilstand bij de Gouden Leeuw in Zevenbergschen Hoek. Een lunch werd geserveerd en Theo genoot, leefde in zijn eigen wereld maar zijn ogen spraken boekdelen.
Weer terug in de truck en het konvooi ging weer huiswaarts, de uren die Theo vroeger doorbracht in zijn cabine zijn nu terug gebracht tot een paar uur en het is goed zo.
Op deze bijzondere dag heeft Theo een belevenis meegemaakt die hij misschien morgen wel is vergeten maar zeker in zijn hart meedraagt en daar doen wij het bij Noah4All voor.
Wij danken iedereen die aan de Noah4All wens van Theo heeft meegewerkt, jullie hebben allen een bijzondere bijdrage geleverd aan iemand die het verdiend.
Heb je ook een wens die wij kunnen vervullen, kijk op onze website www.noah4all.nl of mail naar info@noah4all.nl
terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

56

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren