info@noah4all +31 611 204 851

Zeg hallo Taggo!

Taggo is gearriveerd in Nederland en is klaar voor de verkoop. Om Taggo bij jou te krijgen kan een logistieke uitdaging worden, maar daar gaan wij voor.
Taggo zal op diversen plaatsten in Nederland te verkrijgen zijn zoals bij de alle Noah4All teamleden onderweg. Wel zullen wij eerst moeten zorgen dat ze daar komen, maar een groot gedeelte is al gearriveerd. Team West Michael Jansen en Aldert Spijkerman en team Zuid Hans Vullers en Yvonne Vullers-Segers en Bjorn Lammers hebben ze al op voorraad.

In Voorschoten bij het kantoor van Noah4All (Esther) ligt de grootste voorraad Taggo’s.
Team Noord Colin Lindeman, Geertje Korthuis, David Slomp, Remco Scheper en Ingrid Scheper krijgen deze week de Taggo’s binnen en zullen dat ook kenbaar maken op hun tijdlijn.
Ook zal er een verkooppunt worden ingericht bij Marcel, Kees en Jeroen Klop Transport in Oosterhout en de RC Trucks (Marcel Immerzeel), Fred Jagers, Martijn de Rooze, Martijn Lamers, Sabina en Tim van Gorkum zullen een kleine voorraad Taggo’s bij zich hebben.

Jullie zijn actief op sociale media en de meeste van jullie hebben één van deze mensen in de vriendenlijst staan, ben je in het noorden, het zuiden of in het westen stuur deze mensen een Messenger bericht om te kijken hoe jullie kunnen afspreken.

Wil je Taggo opgestuurd krijgen dan zijn daar verzendkosten mee gemoeid die dan boven op de € 15,- komt die Taggo kost.
Stuur dan een mail naar promotie@noah4all.nl met jou gegevens en na betaling sturen wij Taggo jou kant op.

Wij zullen dit jaar ook op diversen evenementen staan waar Taggo te verkrijgen is.
Help met de aanschaf van Taggo om zo wensen te vervullen van terminale of degeneratieve mensen die werkzaam waren in de logistieke sector.

Team Noah4All

terug

Noah4All Redactie

Alles draait om het doorvertellen van momenten en ervaringen. Wij informeren u graag over de evenementen en wensen vervult door Stichting Noah4All.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

56

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren