info@noah4all +31 611 204 851

Het ontstaan

Het ontstaan

Het is 2014 als wij in contact komen met Martijn, de vader van Noah. Het verhaal achter Noah laat je schrikken, drie jaar en ongeneselijk ziek. Noah is een dapper mannetje dat trucks, politie en vliegtuigen erg leuk vindt. Wij laten hem genieten van al die dingen en laten hem los met de gedachte dat wij Noah nooit meer zouden terugzien.
Later dat jaar, tijdens een event, komen wij Noah weer tegen en dat verbaast ons, een kuur in het buitenland heeft ervoor gezorgd dat hij weer bij zijn familie mag zijn.

Een half jaar later krijgen wij het bericht dat de ziekte toch is teruggekomen en dat Noah niet meer lang onder ons zal zijn. Wij nemen het initiatief om de Run4Noah te organiseren, een tour met vijf bijzondere trucks begeleid door politie en marechaussee en zo vertrekken wij vanaf Waalwijk.
De uiteindelijke bestemming is Schiphol en daar mogen Noah en zijn familie een mooie dag achter de schermen op vliegveld Schiphol meemaken. Met heel veel zwaaiende mensen op 27 december, die tijdens Siberische omstandigheden langs de snelweg staan, geniet Noah van zijn run. Op de klanken van Mr Probz, “Nothing really matters” (gedraaid op alle radiostations van Nederland) rijden wij naar Schiphol.

Vele indrukken tekenen deze bijzondere dag, wij nemen afscheid van Noah maar weten dat er nog een dag zal aankomen, de Last Run4Noah.
Eind juni is daar het moment dat de aarde Noah laat gaan en op donderdag 2 juli brengen wij geheel in stijl Noah weg, Nederland is even in schok, ‘Nothing really matters’ wordt weer gedraaid en dat brengt behoorlijk veel emotie met zich mee. Noah zal voortleven in velen, is er toen geroepen en dat gebeurt nu dus ook middels de Stichting Noah4All. Noah die iets terug doet voor de mensen die nu geen uitzicht meer hebben op een waardevol leven.

Steun ons nu

Wilt u mee helpen door ons te steunen? Gebruik dan ons donatie formulier en maak ook een wens mogelijk.

Doneer nu

Donaties

53

Teamleden

24

Onze Partners en Sponsoren